DESPRE NOI

Gorgan SRL este o companie de producție și comerț care operează începând cu anul 2009. Activitatea companiei noastre reprezintă prelucrare primară a semințelor de culturi agricole.


Producția companiei este dotată cu echipament modern. Liniile specializate includ purificarea în mai multe etape, unde se efectuează o verificare riguroasă a calității la fiecare etapă de producție, pornind de la curățare și calibrare și finisând cu curățarea cu ajutorul unei mașini de sortare optică.


Principiile și obiectivele de bază ale companiei noastre reprezintă abordarea individuală a fiecărui client pentru a satisface cerințele sale cu referire la toți indicatorii de calitate și a asigura furnizarea unei game largi de produse în timp util pe tot parcursul anului. Acest fapt se datorează procesului tehnologic organizat, monitorizării detaliate, analizei și a lucrului intens pe piața internațională a materiilor prime.


ПCu excepția comercializării a produselor finite, sortimentul cărora îl puteți găsi în secțiunea "Catalog", de asemenea:

  1. Oferim servicii de curățare a cerealelor, semințelor oleaginoase și culturilor leguminoase, și anume: calibrarea prin fracții, șlefuirea, sortarea după greutatea specifică, lungime, culoare etc. Gradul de purificare poate fi dus până la 99,98%, în dependență de solicitările clientului;
  2. Realizăm pregătirea complexă a materialului de însămânțare;
  3. Oferim materiale de însămânțare cu încheierea ulterioară a contractelor pentru recolta viitoare. Din momentul însămânțării, pe tot parcursul perioadei de vegetație a plantelor și până la maturitatea deplină a acestora, specialiștii și agronomii noștri interacționează cu producătorii agricoli;

Garantarea îndeplinirii condițiilor convenite, gama largă de produse, tehnologiile performante ale producției și nivelul înalt al calității ne-au permis să fm lideri pe piața din Republica Moldova și un partener de încredere pe piața din Asia și Europa.

CUM NOI LUCRĂM

Prelevarea
probelorAnaliza
probelor

Acordul
condițiilor


Expedierea

Negocierea calității și cantitățiiAcordul
condițiilor

Înregistrarea comenzii


Furnizarea produselor